Actualizați preferințele cookie-urilor

Despre noi

SC BTL Performance SRL este cea mai noua Statie ITP din judetul Suceava, cu sediul pe Strada Cernăuți, Nr. 15, Oras Suceava, Cod Postal: 720018, infiintata in anul 2019 si este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR) in vederea efectuarii de Inspectii Tehnice Periodice pentru diferite tipuri de autovehicule, de catre personal calificat.

Statie ITP BTL Performance

Statie ITP Suceava

SC BTL PERFORMANCE SRL
Contacteaza-ne!

  În conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 81/2000 aprobata prin Legea nr. 167/2003, modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr. 40/2005 aprobata prin Legea nr. 373/2005, vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

  Suplimentar, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 189/ 2005 aprobata prin Legea nr. 432/2006, “începând cu data de 01 Aprilie 2006, la împlinirea unui termen de 15 zile de la data expirarii ITP sau a asigurarii RCA, se suspenda de drept certificatele de înmatriculare ale vehiculelor rutiere aflate în aceasta situatie”. Aceasta masura nu este imediat materializata, detinatorul vehiculului fiind înstiintat de catre M.A.I. – Directia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor sau, dupa caz, de catre serviciul public comunitar regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor asupra datei calendaristice a operarii efective a suspendarii certificatului de înmatriculare. “Suspendarea certificatului de înmatriculare se revoca de drept în cazul în care detinatorul vehiculului face dovada ca la data instituirii suspendarii îndeplinea toate conditiile prevazute de lege cu privire la asigurarea RCA si ITP”. Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia. Termenul pentru efectuarea primei inspectii tehnice periodice se socoteste de la data primei îîmatriculari, iar pentru urmatoarea inspectie tehnica periodica, de la data celei precedente.

Program

Luni – Vineri: 8:00 – 19:00

Sambata: 9:00 – 14:00

Duminca: Inchis

Info

Politica de confidentialitate

Str. Cernauti, Nr.15, Suceava

Tel: +40 732 257 800

BTL PERFORMANCE © 2022| Webdesign Suceava